Coneix-nos

ALVO és el Nou Oli d’Alvocat Verge Extra que es fa seguint el procés d’extracció dels Olis d’Oliva Premium.

 

El Molí d’Oli Mas Montseny, El Morell, Tarragona, de 4 generacions de mestres moliners i el seu CEO Roger Catà, expert en olis d’oliva d’alta gamma han estudiat i experimentat per més de dos anys el procés d’extracció de l’alvocat garantint un nou i innovador oli de la més alta qualitat.

L’oli d’alvocat verge extra ALVO es fa amb alvocats frescos i sans cultivats al mediterrani malagueny, valencià i pròximament amb els que es produiran la pròpia finca de Mas Montseny. Una nova joia culinària ara de proximitat.

 

Les seves propietats són gairebé infinites, és bo per a la recuperació muscular dels esportistes per la seva concentració en potassi, és un aliat del cor pel seu alt contingut en àcids grassos monoinsaturats i és un potent antioxidant amb efectes antiedat!

Realment un superaliment que aporta beneficis per a tota la família.

Consulta més de 100 beneficis a www.alvo.cat/salut

Una part molt important del projecte ALVO és la connexió que tindrà l’oli d’alvocat amb la gastronomia. Regularment es compartiran “Les Receptes dels Xefs!” amb oli d’alvocat on coneguts cuiners proposaran noves formes per gaudir-lo. A més tothom podrà pujar les seves pròpies receptes!!!

Entra, comparteix i gaudeix del Nou Oli d’Alvocat Verge Extra a www.alvo.cat/receptes

 

 

Contacte: info@alvo.cat

Telèfon Roger: 680662215