
Receptes d'alvocat amb burrata
Prepara ràpidament aquestes delicioses receptes amb alvocat

Index
Recepta d'amanida d'alvocat i burrata amb tomàquet cherry
Ingredients
- Alvocat madur
- Burrata fresca
- Tomàquets cherry
- Fulles d'alfàbrega fresca
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
Preparació
- Talla l'alvocat i els tomàquets cherry per la meitat
- Col·loca la burrata al centre del plat
- Afegeix l'alvocat, els tomàquets
- Decora amb fulles d'alfàbrega
- Amaneix amb oli d'oliva, sal i pebre al gust
Recepta de torrada d'alvocat, burrata i pesto
Ingredients
- Pa integral o rústic
- Alvocat madur
- Burrata fresca
- Salsa pesto
- Tomàquets secs (opcional)
- Sal i pebre
Preparació
- Torra lleugerament el pa
- Unta el pa amb l'alvocat aixafat
- Col·loca-hi al damunt burrata esmicolada
- Afegeix salsa pesto i tomàquets secs per sobre
- Salpebra al gust
Recepta de carpaccio d'alvocat i burrata
Ingredients
- Alvocat madur
- Burrata fresca
- Llimona
- Oli d'oliva verge extra
- Sal en escates
- Pebre negre mòlt
Preparació
- Talla l'alvocat en làmines fines i disposa-les en un plat
- Col·loca-hi al centre la burrata oberta lleugerament
- Amaneix amb suc de llimona, oli d'oliva, sal en escates i pebre mòlt
Recepta de pasta amb crema d'alvocat i burrata
Ingredients
- Pasta al gust (espaguetis, tallarines o macarrons)
- Alvocat madur
- Burrata fresca
- All picat
- Fulles d'alfàbrega fresca
- Suc de llimona
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
Preparació
- Cuina la pasta seguint les indicacions del fabricant i reserva
- Tritura l'alvocat amb l'all picat, oli d'oliva, suc de llimona, sal i pebre fins a obtenir una salsa cremosa
- Barreja la salsa amb la pasta calenta
- Serveix amb burrata fresca esmicolada per sobre i decora amb alfàbrega fresca
Recepta de pizza d'alvocat, burrata i ruca
Ingredients
- Massa de pizza
- Alvocat madur
- Burrata fresca
- Ruca fresca
- Tomàquets cherry
- Salsa pesto (opcional)
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
Preparació
- Estén la massa de pizza i cobreix-la amb una mica d'oli d'oliva
- Cou la pizza al forn preescalfat a 220 °C fins que estigui daurada i cruixent
- Quan surti del forn, cobreix-la amb làmines d'alvocat, burrata esmicolada, tomàquets cherry tallats per la meitat i ruca fresca
- Si vols, afegeix un toc de salsa pesto per damunt, sal i pebre al gust
- Serveix immediatament