
Receptes d'alvocat amb salmó
Prepara ràpidament aquestes delicioses receptes amb alvocat

Index
Recepta de torrada d'alvocat amb salmó fumat
Ingredients
- Alvocat madur
- Salmó fumat
- Pa integral o de sègol
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
Preparació
- Torra el pa fins que estigui daurat i cruixent
- Aixafa l'alvocat amb una forquilla fins a obtenir una textura cremosa
- Unta l'alvocat sobre la torrada de pa
- Col·loca làmines de salmó fumat al damunt de l'alvocat
- Amaneix amb un raig d'oli d'oliva verge extra, sal i pebre al gust
Recepta de tàrtar de salmó i alvocat
Ingredients
- Salmó fresc de qualitat
- Alvocat madur
- Ceba tendra
- Suc de llima
- Salsa de soja
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
- Coriandre fresc (opcional)
Preparació
- Talla el salmó i l'alvocat a daus petits i uniformes
- Pica finament la ceba tendra
- En un bol, barreja el salmó amb la ceba, una cullerada de suc de llima, una cullerada de salsa de soja i una cullerada d'oli d'oliva. Salpebra al gust
- Deixa marinar la barreja a la nevera durant uns 15 minuts
- Abans de servir, incorpora l'alvocat i, si es desitja, coriandre picat
- Serveix el tàrtar amb torradetes o com a entrant fresc
Recepta d'amanida d'alvocat i salmó fumat
Ingredients
- Alvocat madur
- Salmó fumat
- Mesclum d'enciams
- Tomàquets cherry
- Ceba vermella
- Oli d'oliva verge extra
- Suc de llima o llimona
- Sal i pebre
- Llavors de sèsam (opcional)
Preparació
- Col·loca el mesclum d'enciams en un plat o bol
- Afegeix-hi al damunt l'alvocat laminat, el salmó fumat, els tomàquets cherry partits i la ceba vermella laminada
- Amaneix amb suc de llima, oli d'oliva, sal i pebre al gust
- Decora amb llavors de sèsam abans de servir
Recepta de wrap d'alvocat i salmó fumat
Ingredients
- Tortilla integral de blat o blat de moro
- Salmó fumat
- Alvocat madur
- Formatge crema
- Enciam o ruca
- Sal i pebre
Preparació
- Unta la tortilla amb formatge crema
- Afegeix l'alvocat laminat, salmó fumat i enciam o ruca
- Salpebra al gust, enrotlla bé i talla per la meitat abans de servir
Recepta de sushi d'alvocat i salmó
Ingredients
- Arròs per sushi
- Salmó fresc
- Alvocat madur
- Alga nori
- Vinagre d'arròs
- Salsa de soja
- Wasabi (opcional)
- Llavors de sèsam (opcional)
Preparació
- Prepara l'arròs de sushi segons les instruccions del fabricant
- Afegeix-hi vinagre d'arròs per aromatitzar
- Col·loca una làmina d'alga nori sobre una esterilla per sushi
- Reparteix l'arròs de forma uniforme
- Al centre, col·loca tires d'alvocat i de salmó fresc
- Enrotlla amb cura fent pressió per obtenir un rotlle compacte
- Talla el rotlle en peces petites i serveix-lo amb salsa de soja i wasabi
- Decora amb llavors de sèsam si ho desitges