
Receptes d'amanides amb alvocat
Prepara ràpidament aquestes delicioses amanides amb alvocat

Index
Recepta d'amanida fresca d'alvocat, mango i nous
Ingredients
- Alvocat madur
- Mango
- Nous
- Ruca
- Formatge feta
- Oli d’oliva verge
- Llima
- Sal
- Pebre negre
Preparació
- Talla l’alvocat i el mango en daus
- Barreja amb la ruca fresca i el formatge feta esmicolat
- Afegeix les nous picades
- Amaneix amb oli d’oliva verge, suc de llima, sal i pebre al gust
- Serveix immediatament per gaudir del sabor fresc i cremós
Recepta d'amanida d’alvocat, tomàquet sec i mozzarella
Ingredients
- Alvocat madur
- Tomàquet sec en oli
- Mozzarella fresca
- Espinacs frescos
- Olives negres
- Oli d’oliva verge
- Vinagre balsàmic
- Orenga
- Sal
- Pebre
Preparació
- Talla l’alvocat i la mozzarella fresca en daus
- Barreja’ls amb els espinacs frescos i els tomàquets secs escorreguts
- Afegeix olives negres tallades
- Amaneix-ho amb oli d’oliva, unes gotes de vinagre balsàmic, sal, pebre i una mica d'orenga
Recepta d'amanida d’alvocat, maduixes i fruits secs
Ingredients
- Alvocat madur
- Maduixes fresques
- Enciam variat
- Ametlles laminades
- Formatge de cabra
- Vinagreta de mel (oli d'oliva, mel, mostassa Dijon, suc de llimona, sal)
Preparació
- Col·loca en un plat l’enciam variat, els trossos d’alvocat i les maduixes laminades
- Escampa per damunt el formatge de cabra esmicolat i les ametlles laminades torrades
- Amaneix-ho amb la vinagreta de mel
Recepta d'amanida mexicana d’alvocat i blat de moro
Ingredients
- Alvocat madur
- Blat de moro dolç
- Mongetes negres cuites
- Pebrot vermell
- Ceba vermella
- Coriandre fresc
- Llima
- Oli d’oliva verge
- Comí en pols
- Sal
- Xili (opcional)
Preparació
- Talla l’alvocat, la ceba i el pebrot vermell a daus petits
- Barreja amb el blat de moro dolç escorregut i les mongetes negres
- Amaneix amb suc de llima, oli d’oliva, comí en pols, coriandre fresc picat, sal
- Si vols un toc picant, afegeix una mica de xili
Recepta d'amanida d’alvocat, taronja i quinoa
Ingredients
- Alvocat madur
- Quinoa cuita
- Taronja fresca
- Rúcula
- Panses
- Festucs torrats
- Oli d’oliva verge
- Suc de llimona
- Sal
- Pebre negre
Preparació
- Barreja la quinoa prèviament cuinada i refredada amb rúcula fresca, daus d’alvocat, taronja i panses
- Escampa-hi els festucs picats per sobre
- Amaneix l’amanida amb oli d’oliva, suc de llimona, sal i pebre